X
Elfelejtett jelszó

Felhasználónév

X
Bejelentkezés

Felhasználónév

Jelszó

X
Keresés

Keresett kifejezés

login
MAGUNKRÓL HÍREK SZOLGÁLTATÁSOK KISOKOS ÜGYFÉLKAPU KAPCSOLAT LETÖLTÉS

Szolgáltatások

NAV Adó Centrum

A NAV Adó Centrumot azért hoztuk létre, hogy segítsük a vállalkozásokat a rendkívül összetett és sokrétű adóhatósági ügyek képviseletében. Szolgáltatásainkkal megpróbáljuk átfogni mindazon problémás területeket, amelyekkel a vállalkozások találkozhatnak a napi tevékenységük során.1) Ellenőrzés:

- Ellenőrzési Tanácsadás: Ellenőrzési tanácsadásunk során Ön cégvezetőként vagy magánszemélyként megkapja mindazokat az információkat, amelyek ahhoz szükségesek, hogy egy adóhatósági ellenőrzésen megfelelő biztonságban tudjon részt venni. Megismertetjük az ellenőrzési eljárás sajátosságaival továbbá az Önt megillető jogokkal és kötelezettségekkel.

- Képviselet az ellenőrzés során: Az adóhatósági ellenőrzés során az eljárás teljes időtartama alatt képviseljük Önt és cégét az ellenőrzés megkezdésétől a jogorvoslati eljárás lezárásáig egyaránt. Elkészítjük az jegyzőkönyvhöz és a határozatokhoz kapcsolódó észrevételeket, fellebbezéseket. Adóügyi perben ügyvédi képviseltet nyújtunk.

- Felkészítés az ellenőrzésre: Az ellenőrzés megkezdése előtt felkészítjük cégét az ellenőrzésre, amelynek kertében átvilágítjuk a cég teljes könyvelését, dokumentumait és bevallásait. A bevallások és a beszámolók tartalmát az ellenőrzés szempontjai szerint átvilágítjuk, leellenőrizzük. Szükség esetén elvégezzük a megfelelő korrekciókat, módosításokat.     

2) Adótanácsadás: 

Belföldi adótanácsadás:

- Adóoptimalizálás: Segítünk kialakítani cégének azt a legoptimálisabb adózási szerkezetet, amelyben a törvények által engedélyezett legalacsonyabb adót tudja megfizetni. Az optimalizálás kiterjed az összes adónemre a teljes cégműködésre valamint a kedvezményes adózási formák bevezetésére is úgy mint KIVA, KATA, EVA, Caffeteria kedvezmények, továbbá kedvezményes osztalék adózású Európai Uniós területek bevonására is.

- Áfa tanácsadás: Hazánkban és EU-n belül az Áfa a legjelentősebb adónem. Összetettsége és mértéke alapján rendkívül nagy szerepe van a cégek életében. Az adóhatósági ellenőrzések legnagyobb megállapításai is az Áfa adónemhez kapcsolódnak. Fontos, hogy helyesen a törvényi előírások alapján kerüljön alkalmazásra minden áfát érintő ügylet. Segítséget nyújtunk a cégek számára az általános továbbá az olyan nem egyértelmű áfa alkalmazásban is, amely túlmutat a napi gyakorlaton.

- Caffeteria: Segítünk összeállítani cégének legkedvezőbb adókímélő caffeteria csomagokat.  Személyre szabott tanácsadás keretében segítséget nyújtunk a caffeteria elemek között eligazodni.                  

Európai Uniós adótanácsadás:

- Európai Uniós ügyletek Áfa megítélése

- Európai Uniós országok adózásai

- Osztalék adózás

- Személyi jövedelemadó

- Egészségbiztosítás

- Nyugdíjbiztosítás  

3) Bevallások készítése:

- Magánszemélyek bevallása: Elkészítjük személyi jövedelemadó bevallását, segítünk helyesen bevallani a külföldről származó jövedelmeket  is. Ha Ön külföldön dolgozik de Magyarországon kell adóbevallást benyújtania akkor is segítünk!

- Cégek bevallásai: Minden elmaradt vagy határidőben be nem nyújtott bevallást elkészítünk a könyveléssel megegyezően.

4) NAV Végrehajtási ügyek:

- Cégek és magánszemélyek: Felvesszük a kapcsolatot az adóhatóság végrehajtási osztályaival majd egyeztetési tárgyalást kezdeményezünk az ügy rendezésével kapcsolatban. Benyújtjuk a megfelelő iratokat továbbá elkészítjük a részletfizetést igénylő bevallást is.

5) Vám ügyek:

- Vám Tanácsadás:

- Vám ügyintézés:

6) NAV Ügyfélszolgálati Ügyintézés: Ne álljon sorba, mi megtesszük Ön helyett! Minden olyan ügyben segítünk, amely NAV ügyfélszolgálati ügyintézést igényel de nincs idő az elintézésre.  (cégek és magánszemélyek)

 

 

Kérjen ajánlatot!
X

Ajánlatkérés

Kezdő vállalkozás?

APEH ellenőrzés előtti gyors beavatkozásra van szükség?

Név

Tevékenység:

Tevékenység kezdete:

Havonta könyvelendő számlák, bizonylatok száma:

Árbevétel vagy tervezett árbevétel:

ÁFA-bevallás gyakorisága:

Csak könyvelést vagy adótanácsadást is szeretne?

Telefonszám:

E-mail cím:

Alkalmazottak száma:

Egyéb közlendő: