X
Elfelejtett jelszó

Felhasználónév

X
Bejelentkezés

Felhasználónév

Jelszó

X
Keresés

Keresett kifejezés

login
MAGUNKRÓL HÍREK SZOLGÁLTATÁSOK KISOKOS ÜGYFÉLKAPU KAPCSOLAT LETÖLTÉS
}

Híreink

Témakör:

Munkavállalóknak adható új kedvezmények 2014-ben

2014.01.15.

Nyugdíjbiztosítási kedvezmény, Adómentes támogatás lakáshitel visszafizetésre, Adómentes sportbelépő. Távszerencsejátékból származó jövedelem adómentessége.

Nyugdíjbiztosítási kedvezmény

 

Nyugdíj-biztosítások után évente a befizetett összeg 20%-a maximum 130.000 Ft vehető igénybe adókedvezményként. Az adókedvezmény összegét a NAV a nyugdíjbiztosító számára utalja át.  A kedvezmény a 2014. január 1.-e után Magyarországon vagy az Unió területén letelepedett, bejegyzett (külföldi) nyugdíjbiztosítókkal megkötött biztosításokra egyaránt vonatkozik.

 

Adómentes támogatás lakáshitel visszafizetés

 

A munkáltató adómentes támogatást nyújthat a dolgozó számára a hitelintézettől vagy a munkáltatótól felvett lakáscélú hitel visszafizetéséhez vagy törlesztéséhez. A támogatás összege öt éven belül nem lehet több 5 millió forintnál valamint a lakás vételárának vagy építési költségének a 30%-át nem haladhatja meg. A támogatást csak bankon vagy csak az államkincstáron keresztül lehet utalni. 

 

Adómentes sportbelépő

 

Bármely munkáltató a munkavállalónak korlátlan összegben adhat adómentesen sporteseményre szóló belépő jegyet, bérletet.

 

Távszerencsejátékból származó jövedelem adómentessége

 

A távszerencsejátékból származó jövedelem teljes egészében adómentes vagyis a magánszemélynek nem keletkezik adózandó jövedelme. 

 

Ha többet szeretne tudni, vegye igénybe tanácsadásunkat. Keressen minket elérhetőségeinken!