X
Elfelejtett jelszó

Felhasználónév

X
Bejelentkezés

Felhasználónév

Jelszó

X
Keresés

Keresett kifejezés

login
MAGUNKRÓL HÍREK SZOLGÁLTATÁSOK KISOKOS ÜGYFÉLKAPU KAPCSOLAT LETÖLTÉS

Magunkról

Az Astraconto Könyvelő és Adótanácsadó Iroda alapítója 12 éves adóhatósági (NAV) gyakorlattal rendelkezik így az ott megszerzett tapasztalatával tudja segíteni a vállalkozások életét a könyvelésben és az adótanácsadásban. Kollégáink közgazdasági diplomával, angol nyelvvizsgával valamint mérlegképes könyvelői végzettséggel rendelkeznek.

Irodánk ezáltal magasszintű szakmai (könyvelési-adótanácsadási-bérszámfejtési) munkát tud nyújtani a vállalkozások számára.

A vállalkozások többsége napjainkra eljutott abba a stáduimba, hogy az egyszerű könyvelés helyett egy széleskörű, mindenre kiterjedő adó és üzletviteli tanácsadást szeretne kapni a napi könyvelési munka mellett. Természetes igény ez hiszen a gazdasági fejlődés napjainkban megköveteli ezt a típusú gondolkodást és szemléletet.

Az Astra Conto ezt a komplex szolgáltatási igényt szem előtt tartva alakult, hogy segítséget nyújtson a vállalkozások számára a számviteli és adózási jogszabályok között eligazodni szem előtt tartva az adóhatóság ellenőrzési gyakorlatát. Szeretnénk ügyfeleinknek megmutatni azt az utat, amely a jogszabályok betartásán alapul de ugyanakkor segít kihasználni a törvények nyújtotta lehetőségeket.

Ezt a szemléletünket az ügyfeleink számára pontos-precíz könyveléssel a számviteli és az adótörvények rugalmas alkalmazásával tudjuk elérni. A vállalkozások életében rendkívül fontos esemény az adóellenőrzés eljövetele. Annak érdekében, hogy az ellenőrzés során ne érje meglepetés ügyfeleinket az ügyvezetéssel való folyamatos kapcsolattartás mellett - a napi munka során - az adóhatóság elvárásai alapján alakítjuk ki a számviteli-adózási és az ahhoz kapcsolódó dokumentációs rendszert. Az így vezetett vállalkozások adó-ellenőrzéseinek kimenetele nagy mértékben tervezhető válik és ezáltal kisebb kockázatot rejt magában.

A magyar vállalkozásokon kívül nemzetközi tulajdonú vállalkozások számára is vezetjük a könyvelést és elkészítjük az IFRS szabályai szerinti beszámolót!

Ügyfeleink számunkra a legfontosabbak ezért mi odafigyelünk rájuk! Minden vállalkozás számára fontos, hogy a saját pénzügyeiről naprakész információkkal rendelkezzen. Az Astra Conto-nál a könyvelési információ nem esik áldozatául annak, hogy a könyvelés ténylegesen távolabb került az ügyvezetéstől.